2013- 2014 Eğitim Öğretim yılında Akşehir’imizin ikinci İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlayan Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulu, Kız Meslek Lisesi’ndeki kısa süreli misafirliğini tamamlayıp; yeni yıla kendi binasında girdi.


Sene başında kurucu müdürlüğüne Feyzullah Demirkol’un atandığı birinci dönemi tamamlamak üzere olan İmam Hatip Ortaokulunda geçtiğimiz hafta Mustafa Özcan,  Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.İsteğe bağlı idareci atamasında ise İmam Hatip Ortaokuluna ilk kadrolu müdür olarak Metin Tunçer atandı.


            Çocuklarının akademik eğitimlerinin yanında dînî ve ahlâkî eğitimlerini de alarak yetişmeleri için Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulunu tercih ettiklerini söyleyen öğrenci velileri, okullarının gelecek yıllarda 450 civarı öğrenciye ulaşacağını umduklarını belirttiler.


            Öğrenci velileri; yeni bir İmam Hatip binasını kendilerine tahsis eden Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, katkılarını esirgemeyen Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ifade ettiler.