Cumhuriyet Halk Partisi Akşehir İlçe Başkanı Sefer İpek, son günlerde ortaya atılan dedikodularla ilgili bir açıklama yaptı.


İpek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:





                Son günlerde partililerimizden aldığımız haberlerde ‘’Biz AKP’ye karşı muhalefet için çalışırken diğer muhalefet partisinin de gaipten haberler vererek kendilerini Cumhuriyet Halk Partisinin desteklediği yalanını ısrarla yaymaya çalıştıkları görülmektedir.’’



                Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en köklü siyasi partisi olup en son yapılan 2011 seçimlerinde Akşehir merkez ile bağlı köy ve kasabalarda almış olduğu %21 lik oy oranı ve yaklaşık 12.000 oy sayısı ile iktidarda olan siyasi partiden sonra ikinci büyük parti durumundadır.



Hiçbir partiyi desteklememiz söz konusu olmadığı gibi, Akşehir de yaptığımız çalışmalar sonucunda büyük destek gördüğümüzü Türkiye genelinde olduğu gibi oylar Cumhuriyet Halk Partisi’nde toplanmaktadır.



                Bu partiyi dedikodu üzerine siyaset yapmaktan, kamuoyunu yanıltmaktan vazgeçmeye ve temiz siyaset yapmaya davet ederiz.



                CHP gibi büyük bir partinin kendisinden küçük bir siyasi partiyi desteklemediğini, Akşehir CHP yönetim kurulu üyeleri olarak Akşehirli seçmenlerimize bize güvenmelerini, yalan haberlere itibar etmemelerini saygıyla duyururuz.