Adsız Kasabası ve Yazla Kasabası seçim bürosu açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.



Açılışa Konya Milletvekili  Dr. Mustafa Baloğlu, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı A.Bahadır Örs , Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, Meclis üyeleri ve adayları, gençlik kolları, yönetim kurulu ve çok sayıda  vatandaş katıldı.

Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle,  seçim bürosu açılışı Adız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem ve yönetim kurulundan Ayşegül Şen, Rabia Özden ve meclis bayan adaylarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Adsız seçim bürosu açılışında konuşan Adsız Belediye Başkanı Çiğdem; Adsız’ı teslim aldıktan sonra yüreğimizle çalışıp tüm hizmetleri Adsızlılara sunduk. Ankara ve Konya yollarını aşındırdık ve Adsız için de aşındırmaya devam edeceğiz. Görevim 30 Mart’ta doluyor. Fakat tüm Adsız halkının desteğini alarak Akşehir Belediyesi meclis üyesi olarak hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Burada Adsızlı hemşehrilerimin bana verdiği desteği belediye başkanı adayımız Salih Akkaya’ya da vereceklerinden hiç şüphem olmadı ve olmayacaktır.” dedi.

İlçe Başkanı Örs ise yaptığı konuşmada; “Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçemize teşrifleriyle adeta tarihi bir gün yaşadık. Yapılacak hizmetler bakanımızın ve milletvekilimiz Mustafa Baloğlu’nun bize verdiği destekle daha iyi bir ivme kazanacaktır. Bugün burada bunun gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Bakanımızla bugün göletler,  dere ıslahı ile ilgili 7 projenin temel atma ve 1 projenin açılış programını beraberce gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz bir önceki seçimlerdeki aldığımız oy oranını arttırmaktır. Seçim kaybetme gibi bir düşüncemiz olmadığı gibi tek rakibimiz %58 olan oy oranımızdır.

Bu doğrultuda şu sözü hatırlatmak isterim. Arizona Bölgesinde Uçmak istediğini sakın kimseye söyleme yoksa düşürmeye çalışırlar derler ama bizim böyle bir endişemiz yok biz uçmaya hazırız. Düşürmek isteyen de buyursun gelsin düşürsün!” Dedi.

Belediye Başkan Adayı Akkaya ise konuşmasında “yaklaşık bir ay önce kahve ziyaretlerinde bulunduk,  Adsızlı hemşehrilerimizin sıcak karşılaması bizleri oldukça memnun etti. Bugünde aynı sıcaklığı hissediyorum.  Akşehir için projelerimizin yanında köy ve beldeler için de projeler yaptık. Bizim amacımız halka hizmet, bize gösterdiğiniz sevgi selinden de anlıyorum ki artık biz Allah’ın izniyle  GÜMBÜR GÜMBÜR geliyoruz. Genel seçimlerde aldığımız %58 oy oranını yükselterek, Büyükşehirde ve Ankara’da daha güçlü  olarak yatırımlara ve hizmetlere devam edeceğiz. İstihdam yaratan projelerimizle işsizliğe çare olacak, toplam projelerimizle yaklaşık  6.000 işsize iş imkanı sağlayacağız. Bunu nasıl yapacağız? Termal su, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalar, meyve entegre tesisi gibi dev projelerle göç veren değil göç alan bir şehir haline geleceğiz.” Dedi.

KONYA MİLLETVEKİLİ BALOĞLU:  HİZMETLER SİZİN ESERİNİZ KARDEŞLERİM

Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün burada Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu ağırladık. Bakanımız bugüne kadar Akşehir olarak isteğimiz hiçbir şeyi  geri çevirmedi ve ne istediysek aldık. Bugün 8 tesisimizin temel atma ve açılış programını beraberce gerçekleştirdik. Bizim arkamızda gecesiyle gündüzüyle çalışan bakanlarımız ve dünya lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Bir çok Bakanımızdan bugüne kadar Akşehir için pek çok destek aldık, ve gerçekleştireceğimiz bir çok proje için de almaya devam edeceğiz. Bizim Ak Parti olarak böyle bir avantajımız var, Ak kadrolar ile Akşehir’e daha çok hizmet getirebileceğiz.

Yeni Büyükşehir Yasası ile bir çok belediyecilik hizmetinin büyükşehir belediyesi tarafından getirileceğini söyleyen Baloğlu, daha fazla hizmet alabilmenin yolunun büyükşehir ile uyum halinde olmakla sağlanacağını belirtti.

2002 yılından beri yapılmış hizmetler ortada, hizmetlerimizi tek tek saymaya gerek yok. Halkımız yapılan bu hizmetlerin değerini biliyor. Bu hizmetler bizden çok sizlerin eseri. Siz oy verdiniz, biz de sizden aldığımız görevle bu hizmetleri gerçekleştirme imkanını bulduk.  Gün geçtikçe bizim de hizmet aşkımız sizin desteğiniz oldukça artarak devam edecektir. Bizler hizmete devam edeceğiz, sizler de oylarınızla adeta bizlere teşekkür edeceksiniz. Desteklerinizle ve dualarınızla 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz.”