Görmeyenleri Koruma Derneği Akşehir Temsilcisi Hüseyin Çığ, engelli vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, özel eğitim sınıflarında rehber personel bulunmaması konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülen görüşmelerin sonuç verdiğini açıkladı.

Çığ, bundan sonraki süreçte Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel eğitim sınıflarında rehber personel görevlendirileceğini ifade etti.

Çığ açıklamasında, “Akşehir’de kronikleşmiş bir sorun daha çözüme kavuşturulmuştur. Girişimlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız çalışmalar sonucunda, özel eğitim sınıflarında rehber personel bulunacaktır. Bu süreçte mücadelemize destek olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.