AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Akif ve Asım” adlı tiyatro gösterisi Akşehirli tiyatro severler tarafından beğeni ile karşılandı.


İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Milli Mücadele dönemindeki Asım diyerek adlandırdığı gençliğe olan ilgisini konu alan, Yazarlığını Aziz Erdoğan’ın, Yönetmenliğini Vahit Atan’ın yaptığı tek perdelik tiyatro gösterisi AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Akşehir Kültür Merkezi’nde sahne aldı.





Microphone Yapım A.Ş.’nin yapımcılığını üstlendiği, Mehmet Sabri Arefetoğlu, Ahmet Ali Micanoğlu ve Coşkun Turan’ın oynadığı “Akif ve Asım” adlı tiyatro gösterisine AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Nevzat Kolaş, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek ve yönetimi, önceki dönem ilçe başkanı A. Bahadır Örs ve Akşehirli tiyatro severler katıldı.   





BAŞKAN ÇARDAKOĞLU; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”





Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un geçmişe, bugüne ve geleceğe değer katan görüşleri olduğunun altını çizen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, “Böylesine güzel bir tiyatro eserini bizimle paylaşan Microphone Yapım Şirketine, bu eserin yazarına, yönetmenine, oyuncularına ve salonumuzu dolduran Akşehirli tiyatro severlere teşekkür ediyorum. Bizlere içimizdeki Asım’ı hatırlatan Mehmet Akif Ersoy tıpkı dün olduğu gibi bugün de görüşleriyle bizlere, asım diyerek adlandırdığı gençlerimize değer katıyor. Bu açıdan Mehmet Akif’i iyi anlamalı onun görüşlerini tam olarak idrak etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.





Tiyatro gösterisi Başkan Çardakoğlu’nun Oyunculara plaket takdim etmesiyle son buldu.