Mehmetçik Hatıra Ormanı’nda gerçekleştirilen bu buluşmada, vatan savunmasının kahramanları olan askerler, şehit ve gazi aileleriyle geleceğin teminatı öğrenciler omuz omuza vererek doğaya can suyu oldu.

​​Esentepe Mahallesi Karataş Deresi mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasında düzenlenen etkinlikte, kuraklığa ve bölge iklimine dayanıklı ahlat ve iğde fidanları toprakla buluşturuldu. Etkinlik boyunca askerler ve öğrenciler birlikte fidan dikerek hem doğaya katkı sağladı hem de unutulmaz bir dayanışma örneği sergiledi.

​Anlamlı etkinliğe; ​Yunak Belediye Başkanı Sübhan Günaltay, Akşehir Garnizon Komutanı İkmal Albay Hüseyin Şen, Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı İsmail İnce, Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zerrin Zühal Civa, okulun öğrencileri ve öğretmenleri ve şehit aileleri katıldı.

​Program, fidanların toprakla buluşmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafları ve katılımcılara yapılan ikramlarla sona erdi.

Etkinlik, hem çevre bilincinin artırılması hem de sivil-asker dayanışmasının en güzel hallerinden biri olarak hafızalarda yer edindi.

07587Dee 092A 4Ced Bf0D F6D263B70B33 Eeeeef90 2707 45Ad 9Cf4 B67731B35B6D

Yunak Ağaç (2)-1