Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 2025 yılının başından bu yana yürüttükleri kararlı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Operasyonlarda toplamda 25 bin hap, 27 bin kullanımlık kâğıda emdirilmiş bonzai ile birlikte eroin, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Operasyonlarda toplamda 25 bin hap, 27 bin kullanım­lık kâğıda emdirilmiş bonzai ile birlikte eroin, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Emniyet güçlerinin yoğun ve sistematik çalışmaları sayesinde, ilçede uyuşturucu maddeye erişimin azaltılması hedefleniyor.

Vatandaşlar ise polis ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelede ortaya koyduğu özverili çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Akşehir halkı, özellikle gençlerin ve çocukların korunması adına yürütülen bu operasyonların büyük önem taşıdığını vurguladı. “Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yapılan bu çalışmalar çok değerli. Bu sayede hem aileler daha huzurlu oluyor hem de toplum olarak daha güvenli bir ortamda yaşıyoruz. Emniyetimizin yanında duruyor, onlara kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” ifadeleriyle güvenlik güçlerine teşekkür ettiler.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız süreceğini vurgulayarak, vatandaşların da her türlü şüpheli durum ve kişiyle ilgili 155 Polis İmdat Hattı veya UYUMA uygulaması üzerinden ihbarda bulunmalarını istedi.