Konya Bölgesel Basketbol Ligleri’nde mücadele eden Akşehir Umut Spor U16 Kız Takımı, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Konya Basket Spor ile karşılaşacak. Mücadele 20 Eylül 2026 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak.
Takım Antrenörü Ramazan Yalçınöz, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Akşehir basketbolunun ve salon sporlarının gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Geçen sezon Konya ikincisi olan takımımızın bu yılki hedefi şampiyonluk. Akşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.
Kulüp Başkanı Özgür Camcı ise sezonun ilk maçında takım ve teknik ekibe başarılar dileyerek, Akşehir basketboluna ve genç sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Camcı, Akşehirli basketbolseverleri kız takımının maçlarında tribünlerde destek olmaya davet etti.





