Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Öncel’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından panel başkanlığını, Akşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nisanur Karagöz üstlendi.
Panelde, Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Gülizar Nazlı Orhan ve Ülkü Ceren Cebeci ile Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Zeynep Erdoğan ve Yağmur Durgut, edebiyatımızın önemli ismi Tarık Buğra’nın eserlerini ve edebi kimliğini ele alan sunumlar gerçekleştirdi.
Panelin kapanışında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu değerlendirme konuşmasını yaparak, Tarık Buğra’nın yerli ve millî edebiyatımıza katkılarından bahsetti ve panelist öğrencileri tebrik etti.
“Vefatının 31. Yılında Edebiyatımızın Yerli ve Millî Sesi Tarık Buğra” paneli, katılımcı öğrencilere hediye takdimiyle sona erdi.