Dünyanın önemli gıda fuarları arasında gösterilen SIAL Paris 2026, uluslararası gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor. Fuara katılan Kesebetler Gıda, Türk gıda ürünlerini ve kalite anlayışını dünya pazarlarına tanıtma fırsatı buldu.

Kesebetler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Cihan, fuar kapsamında standlarını ziyaret eden T.C. Paris Başkonsolosu Kerem Yılmaz ile İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Özer’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kesebetler Gıda tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla konuklara teşekkür edilerek, Türkiye’nin gıda sektörünü uluslararası platformlarda temsil etmekten ve Türk lezzetlerini dünya pazarlarıyla buluşturmaktan gurur duyulduğu ifade edildi.