Geçmiş tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayacak olan toplantının 2 gündem maddesi; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, Yeni Mahalle Verem Savaş Dispanseri’nin bulunduğu taşınmaza ilişkin uygulama imar plan değişikliği ile Atakent Mahallesi 76 numaralı düzenleme sahasında bulunan taşınmazların uygulama imar planına itirazdan oluşuyor.

Gündemin diğer maddeleri ise şöyle:

*Kadro ihdasına dair, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Dudu Kadın Çarşısı’nda bulunan ve mülkiyeti Akşehir Belediyesi’ne ait olan 2 taşınmazın, Meydan Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti PTT A.Ş.’ye ait olan taşınmaz ile takasına dair, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Yarenler Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Akşehir Belediyesi’ne ait olan, Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi’nin bulunduğu taşınmazın Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilmesine dair, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Belediye iştiraki olan Şehri Beyza İç ve Dış Ticaret Sanayi A.Ş.’nin sermaye artışına dair, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Geçici Hayvan Bakım Evi ziyaret gün ve saati ile sahipli hayvanların kısırlaştırma yakalama ücretlerinin belirlenmesine dair, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Akşehir 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notlarında hazırlanan imar planı değişikliğine dair, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait teklif.