Üretimin her aşamasında süreç takibi ve kalite uygunluk kontrolleri yapılarak TS EN 14411 ve CE standartlarında üretilmiş zevkli tasarımlara sahip zengin ürün çeşitliliğini Akşehirlilere sunmaya başlayan Akşehir Yapı, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

“Akşehir’de tek olmayı değil, Akşehirliyi mutlu eden firmalar arasında yer almayı hedefliyoruz” sözleriyle bakış açılarını tanımlayan Sefer Özsoy; “Zengin çeşitliliğe sahip yenilikçi ürünlerimizi Akşehirlilerle tanıştırmaya başladık. Marka güvenilirliğimiz tam, fiyatlarımız uygun. Ancak bunların hiç biri kendi başına önemli değil. Hızlı tedarik, satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti bizim temel ilkemiz. İnsanlar bazı ürünlerimizi fiyatı, bazı ürünlerimizi yenilikçi ve zevkli tasarımları nedeniyle tercih edebilirler. Önemli olan; malımızın arkasında duruyor olmamız, yurt içi ve Avrupa Birliği kalite standartlarına uygun olarak üretilmiş ürünlerimizden olur da bir sorun yaşarlarsa müşteri memnuniyetini öncelik kabul edip ürünü hızla yenisiyle değiştirmemizdir” diyor.

Akşehir Yapı; İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi No: 107/A adresinde, güler yüzü ile Akşehirlilere zengin bir ürün çeşitliliği sunuyor.