Akşehir İlçesine bağlı Çakıllar Mahallesinde, Çakıllar İlkokulunda çocuklarımızın anneleri ve nineleri etkinliğe katıldı.


"Times New Roman";color:#333333;mso-fareast-language:TR">Okul Müdürü Kadir Yanardağ, velilerimize hitaben gönderdiğim haberde “Okul Müdürünüz olarak sizden okuduğunuz kitapların özetlerini çıkartmanızı istiyorum, dedim. Velilerimize çıkarttığınız özetleri ve yaptığımız projeleri anlatan bir kitap çıkartacağımızı anlattım ve velilerimiz çok heyecanlı bir şekilde özetleri çıkarırız dediler.”


"Times New Roman";color:#333333;mso-fareast-language:TR">Velilerimiz de bize, ‘kitap okuyunca çocuklarımızda bizle beraber kitap okumaya başladılar’ diye belirtiler. Düzenli kitap okuyan velilerle konuştuğumda önceden çekinken tavırları gitmiş, kendi derdini anlatan ve kendine güvenen hallerini görünce çok mutlu oldum. İki yıldır yaptığımız projelerle, okul olarak ailede okuduğunu alama, anlatma ve yazma becerilerini geliştirmeye çalıştık. Velilerimizin dışında okulumuzdan kitap alan anneleri görünce okuma projemiz okulumuzun Çakıllar Mahallesini de sarmaya başladı. Biz okul olarak büyük bir aile olmayı ve hep bir arada olmayı başardık.