Oba Camii İmam Hatibi Osman Yılmaz tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda; Haziran ayında emekli olan İmam Hatip Murat Eser ile Akşehir Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği için yapmış oldukları gönüllü çalışmalar dolayısıyla Muhammed Erdem Pekirdağ ve Hayri Üzüm’e plaket verildi. Programda ayrıca; TDV Vakfına gönüllü olarak hizmet veren hocalara Teşekkür Belgeleri, Hafızlığı Muhafaza Kursuna katılan hocalara Başarı Belgeleri ve Yazla Mahallesi İmam Hatibi Abdil Söğüt’e Üstün Başarı Belgesi takdim edildi.

Akşehir İlçe Koordinatörlüğü’nün düzenlemiş olduğu Kudüs Farkındalık Etkinlik Yarışmalarına katılan öğrencilere hediyelerinin de verildiği veda programında konuşan Ahmet Kardaş; “Altı yıldır sizlerle beraber huzurlu, verimli ve karşılıklı anlayış içerisinde yürüttüğümüz görevimden, Seferihisar İlçe Müftüsü olarak atanmam sebebiyle 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ayrılacağım. Geçen süreç içerisinde; farkında olmadan kalbini kırdığım, üzdüğüm veya hakkının ifasında eksik davrandığım arkadaşlarımız oldu ise öncelikle onlar olmak üzere, hepinizden ayrı ayrı helallik istirham ediyor ve benim hakkım var ise sizlere helal ediyorum” derken, Müftülük personeli ve ailelerine iyi dileklerini iletti.

Akşehir Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Diyanetsen Başkanı Muhammet Şenol da veda konuşması sonrasında Ahmet Kardaş’a bir plaket takdim etti.