Pide çeşitleriyle çıktığı yolda tandır kebabı, sac tava ve tuzda fırında tavuk ile zenginleştirdiği menüsüne son olarak lahmacunu ekleyen Büşra Pide, ödün vermediği lezzetiyle yine Akşehirlilerin beğenisini kazanmıştı.

Her zaman mütevazi ama hizmette ve lezzette bir o kadar iddialı olmayı prensip edindiklerini belirten Büşra Pide’nin işletmecisi Ali Kaya, kebap çeşitleri konusundaki kararlarında müşterilerden gelen talebin etkili olduğunu söylüyor. Gördükleri ilgiden dolayı müşterilerine minnettar olduklarını belirten Ali Kaya; “Biz de onlara sunduğumuz çeşitleri artırarak hizmet vermeyi bir görev olarak kabul ediyoruz. Adana, Urfa, Beyti, Tavuk Şiş ve Kanat, Kuzu Şiş, Pirzola ve Ciğer seçenekleri sunduğumuz müşterilerimizi, Kuzu Bonfileden hazırladığımız bir de sürpriz lezzet bekliyor” derken Lokum’un rağbet göreceğinin mesajını veriyor.

180 gram olarak hazırladığı kallavi kebap çeşitlerinin zevkli sunumuyla da dikkat çeken Büşra Pide’nin yeni damak lezzeti olan Lokum, bu adı; kuzu bonfilenin kuyruk yağına sarıldığı sarma şişin odun ateşinde lokum kıvamında pişirilmesinden alıyor.

Büşra Pide; her gün 10:00-22:00 saatleri arasında, Gel-Al ve Paket Servisiyle de hizmet veriyor.