MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Doğanhisar ve Akşehir’den sonra Tuzlukçu, Yunak, Kadınhanı, Ilgın ve Çeltik ilçelerini ziyaret etti. Karaarslan’a ziyaretlerinde, Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Yöneticilerinin yanı sıra MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça da eşlik etti.





MHP İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları Başkanlarının hazır bulunduğu görüşmelerde ilçe teşkilatları ile bir araya gelen heyet, Yunak ve Çeltik’te Cumhur İttifakı adayı olarak katıldıkları seçimle göreve gelen AK Parti’li Belediye Başkanları Abdullah Emre Demirhan ve Ali Meşe’yi makamlarında ziyaret etti. Heyet Tuzlukçu’da da Kaymakam Talha Altuntaş’a bir ziyarette bulundu.





Makamında kahve ikram ettiği heyeti, kısa bir görüşmenin ardından yemekte ağırlayan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Alparslan Türkeş’in ismi verilen Yunak Ankara yolunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe de ilçede yürütülen çeşitli projelere dair bilgi vererek istişarelerde bulundu.