Tuzlukçu’daki okulda sınıf ve derslik kapı giydirmeleri yapıldı


Eğitimde kalitenin artırılması ve bugünün küçüğü yarının büyüğü olan öğrencilere daha iyi eğitmek ve daha donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için okulların fiziki ve sosyal yapılarında değişimler büyük önem taşımakta.


 Bu amaçla Koraşı Ortaokulunun sınıf kapıları, kapı giydirme tekniği ile yeniden düzenlendi. Koraşı Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Necati Çakmak “Okulumuzda bu yıl sınıf dersliği modeli uygulanarak derslik kapılarının o dersle ilgili görsel ve yazılı çalışmalarla kaplatılarak farklı bir çalışma ortaya konuldu. Öğrenciler açısından eğitim öğretimi olumlu yönde etkileyen bu çalışma öğrencilerimizde olumlu motivasyon sağladı” dedi.


Okulun derslik kapılarını kapı giydirme tekniği ile tanıştıran Okul Müdürü Seyfettin Göktaş'ın çabaları ve girişimleri ile İlk defa Tuzlukçu ilçesi Koraşı Ortaokulunda uygulanan çalışma,  Kasım ayı İtibariyle tüm sınıf ve derslik kapılarında uygulandı.


Necati Çakmak “çalışmalarımızda bize her zaman destek olan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Nur Sevinç Özbek’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  İbrahim Güçlü’ye   teşekkür ediyoruz dedi.