Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Haydi Konuş Bakalım” Münazara Yarışması’nda çeyrek finale yükseldi.

Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında yapılan "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında çeyrek final için yarıştı. Konya´ da 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat:14.00´ te Mevlana Kültür Merkezi´ nde yapılan yarışmada Emirgazi Şehit Serkan Çölkesen MTAL ile karşılaştı. Kura çekiminde ilk savunma hakkını Tornacı Erol Cumbul TOKİ MTAL kullandı. Emirgazi takımı "Sabır mücadele etmektir" tezini savunurken, Tornacı Erol Cumbul "Sabır beklemektir" tezini savundu. Daha sonra "Değerler eğitimi" ile ilgili savunmalara geçildi. Emirgazi takımı "Sabır" değerini, Tornacı Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi ise "Tevazu" değerini savundu.



Yapılan değerlendirme sonucunda Akşehir Erol Cumbul TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini eleyerek çeyrek finale çıktı.