Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Kişisel Temizlik ve Hijyen Eğitimi” semineri düzenlendi.


Seminer toplu yaşam alanlarını daha yaşanılır hâle getirmek, öğrenciler arasında kişisel bakım ve temizliğe olan dikkat oranını arttırmak amacıyla okul konferans salonunda biyoloji öğretmenleri Servet Akgün ve Selamet Boşlamaz, fizik öğretmeni Türkan Uğuz tarafından gerçekleştirildi. Seminerde kişisel hijyenin sağlık açısından önemi; el, yüz, vücut, ayak, saç, ağız ve diş temizliği hakkında öğrencilere bilgiler verildi.


 


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel: "Kişisel temizlik ve hijyen eğitimi semineri sayesinde öğrencilerimizde temizlik bilinci konusunda farkındalık oluştu. Seminer öncesindeki konuşmasında müdürümüz Salim Bozkurt'un da belirttiği gibi temiz bir öğrenci temiz bir ebeveyn olacaktır ve her temiz ebeveyn daha temiz bir nesil yetiştirecektir." açıklamalarında bulundu.


 


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel duyarlılıklarından okul müdürü Salim Bozkurt'a ve semineri düzenleyen öğretmenlere teşekkür etti.