Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen imza törenine; Belediye Başkanı Salih Akkaya, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikri Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit ve Destek Hizmetleri Müdürü Ebubekir Akbulut ile Akşehir Şehir İçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kılınç katıldı.

İmzalanan protokolle; Belediye Meclisi’nin 06/07/2021 tarih ve 93466266-301. 05-70 sayılı kararı gereğince Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na, faaliyetlerinde kullanılmak üzere Hidrolik Teloskopik Bomlu Kurtarıcı Vinç tahsis edildi.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Akkaya; “Akşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın beklentilerine cevap verebilecek donanımda olan 442 bin 500 TL bedelli Hidrolik Teloskopik Bomlu Kurtarıcı Vincimizi, imzalanan protokolle Odaya teslim etmiş bulunmaktayız. Belediyemizin ihtiyaç duyması halinde vinci kullanım hakkının olduğunu da buradan ifade etmek istiyorum. Kurum ve kuruluşlarımızla olan iş birliklerimiz devam edecek“ dedi.