Akşehir Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi Değirmenköy İlkokul ve Ortaokulunda açılacak olan şehit Nebi Aslan kütüphanesin’e kitap yardımında bulundu.

12. Sınıf Öğrencilerinden Kübra Akta ve Yasemin Altıner‘in başlatmış olduğu  ‘’bir kitap ta sen ver  ‘’kampanyasında  313 adet  kitap toplandı. Okul rehber öğretmeni Seda Girgin‘in koordinatörlüğünde sürdürülen kampanyaya  öğretmen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Toplanan kitaplar Okul Müdürü  tarafından Değirmenköy’e  götürülerek  teslim edildi. Öğrenciler tarafından kitaplar  Değirmenköy ilkokul ve ortaokul öğrencilerine verildi.



Okul müdürü  Mehmet  Öncel  yaptığı konuşmada okumanın öneminden bahsetmiş . Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığını bu yüzden öğrencilerin çok kitap okumaları gerektiğini vurgulamıştır. Bizlerde böyle bir etkinliğe vermiş olduğumuz destekten dolayı mutluluk duymaktayız.



Değirmen köyü ilkokul ve ortaokul öğrencileri de  kitaplara ilgi  göstermiş ve teşekkürler ettiler. Okul Müdürü  Erkut Peker ‘de katkısı olan tüm öğrencilere ve öğretmenlere  teşekkürlerini iletti.