Akşehirli Uzman Çavuş Recep Özmen’in Hakkari’de şehit düştüğü öğrenildi. Acı haber, Akşehir Kaymakamlığına vekalet eden Ilgın Kaymakamı Y.Fatih Kadiroğlu ve komutanlar tarafından şehidimizin Meydan Mahallesinde oturan ailesine verildi.









Bugün Akşehir’e şehit ateşi düştü. Ilgın Kaymakamı Kadiroğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emre Çapan, şehadet haberini vermek üzere şehidimizin babası, Akşehir Belediyesinden emekli Salih Özmen, annesi Ruziye Özmen ve kardeşi Nuri Özmen’in ikamet ettiği Meydan Mahallesi 32206.sokaktaki evlerine gittiler. Şehidin annesi ve Akşehir Belediyesinden emekli olan babasının kısmi işitme ve konuşma engelli oldukları, Kardeşi Nuri Özmen'in Ankara'da eczacılık yaptığı öğrenildi. 25 yaşındaki şehit Recep Özmen'in evli olduğu, çocuğunun bulunmadığı ve eşi Beyza Özmen'in de Hakkari'de olduğu bildirildi.






https://www.youtube.com/watch?v=SszeVDhM3NE




Yaklaşık 2 yıllık asker olan ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuş Recep Özmen, alınan ilk bilgilere göre silah bakımı yaparken ateş alması sonucu şehit oldu.





Özmen'in cenazesi; yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akşehir Şehitliğine defnedilecek. Şehidimizin cenazesi, havanın yağışlı olması halinde Gazi Mahallesindeki Pazar yerinden, yağış olmaması durumunda ise Nasreddin Hoca Meydanından kaldırılacak.





Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi, hemşehrileri ve milletimize baş sağlığı dileriz.