Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sevil Sargın seçim çalışmalarına Altuntaş’dan start verdi.


Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayı   Prof Dr  Sevil  Sargın  geçtiğimiz gün 7 haziranda yapılacak olan genel seçim çalışmalarını Altundaş’ta  start verdi. Vatandaşlarla çeşitli konularda fikir alış verişi yapan  vekil adayı Sargın, hükümet ve büyük şehir yasasını eleştirdi, Sargın  çiftçi ve üretici  can çekişmektedir,  devran böyle devam ederse  ülkemiz de  üretici ve çiftçi vatandaşları daha zor günlerin beklediğini vurguladı. Konya MHP Milletvekili Adayı   Prof. Dr.  Sevil  Sargın yaptığı açıklamada şunları kaydetti.


 


“Yaklaşan genel seçimler nedeni ile  bir Akşehirli olarak Konya’dan MHP  Milletvekilliği için  aday oldum. Bölgemizin sorunlarını biliyorum .Özellikle bölgemiz de tarım, geçtiğimiz yıllara göre  daha zorlaşmakta, üretim zayıflamakta  ve çiftçimiz mazot ve gübre  fiyatları önünde  ezilmektedir. Öyle ki dünya ülkeleri arasın da petrol fiyatlarına en fazla ücret ödeyen ülkeler arasında ilk beşteyiz. Petrol üzerinden alınan vergiler gerek üretici  gerek çiftçimizin belini bükmüştür. Bu nedenle vatandaşlarımız topraklarını bırakarak büyük şehirlere göç etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisinin Konya vekil adayı olarak, öncelikli Konya ve çevresinin tarım politikası üzerine çeşitli çalışmalarda bulunacağım.  Öncelikli olarak  üreticimizin belini  büken  gübre ve petrol  girdi fiyatlarının  düşürülmesi olacak”


 


JETİ OLANA 1,5 LİRAYA MAZOT OLMAZ


 


Konya  MHP Milletvekili Adayı  Prof .Dr. Sevil Sargın açıklamasına şu şekilde devam etti.  “Ülkemiz de  çeşitli konularda adaletsizlik devam etmekte,  lüks jeti olan gemicikleri olanlara mazot 1,5 lira gibi  fiyattan  satılmakta çiftçimize mazot  4 ,50 lira üzerinden verilmektedir.  Biz  Milliyetçi  Hareket Partisi olarak bu düzene bu devrana dur diyeceğiz.Milletin efendisi olan köylümüz, başta bu konular olmak üzere köleleştirilmiş borç batağına sürüklenmiştir. Köylü vatandaşlarımız borçlar nedeni ile köşeye sıkıştırılmış aba altından sopa gösterilerek bize oy atmasanız hacizlik  olursunuz diye sindirilmeye çalışılmaktadır  Herkes bilmelidir ki bu düzen üreticiyi uçuruma sürükleyecektir” dedi.