Gazeteniz Pervasız, yayın hayatının 66. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor.

Bundan 65 yıl önce, 1953 yılının 19 Mayıs günü yayın hayatına başlayan Pervasız Gazetesi, kurucusu rahmetli Gazeteci-Yazar Ahmet Şener’in ilkeleri ışığında okuyucusuyla buluşmaya devam ediyor.



Hukuk Devleti İlkesi ve Demokrasi’den asla taviz vermeden, Basın Ahlak Yasası ve Basın Meslek İlkeleri’nden sapmadan, objektif bir yayıncılığı 65 yıl boyunca sürdürmek için her türlü fedakarlığı yapan Pervasız, internet gazeteciliğinde, o bayrağı üst sıralara dikmeyi başardı. Web sayfası, 2017 yılında 4,3 milyon görüntülenme ile, Konya ili ve ilçeleri genel sıralamasında 6.oldu.



Kamuoyu adına Akşehir’in ve ülkenin sorunlarını dert edinmeye, halkın nabzını tutup sesi olmaya devam edecek olan Pervasız Gazetesi olarak, Kurucumuz Ahmet Şener ve onunla bir ömür paylaşan Gazetemizin Annesi Yüksel Şener’in aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, gazetemizde çalışmış ama artık aramızda olmayan tüm çalışanlarımızı ve dostlarımızı rahmetle anıyor, hep yanımızda duran abonelerimize, okurlarımıza, sosyal medya takipçilerimize ve yayınlanmamızda katkısı olan basın emekçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.



PERVASIZ