Yaptığı programlarla Akşehir halkının beğenisini kazanan Özel Reyhan İlköğretim Okulu ‘Okuma Bayramı’ programıyla da takdir topladı


Özel Reyhan İlköğretim Okulu  birinci sınıf öğrencileri muhteşem bir geceyle okuma bayramlarını kutladılar.


          Sunuculuğunu okul öğretmenlerinden Abdullah Yalçın’ın  yaptığı program Okul Müdürü Ahmet  Kocabaş'ın  yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Kocabaş konuşmasında; "Öğrencilerimiz eğitim- öğretimin birinci basamağı olan okumayı en güzel şekilde öğrendiler.


Okumayan toplumların başka milletlerin kültür ve teknolojileri altında kalmaya mahkum olduğu bu zamanda öğrencilerimize okumayı yüzeysel olarak değil de severek, anlayarak, hissederek ve en önemlisi de kendini bilerek okumasını sağlayan birinci sınıf öğretmenimize ve bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


         Açılış konuşmasının ardından sahneye gelen minik öğrenciler  koro şarkılarıyla seyircileri coşturdular. Birbirinden güzel parçalar seslendiren koronun ardından gecenin renkli bölümü olan halkoyunu  gösterileri başladı. Okulun bilgisayar öğretmeninin  hazırladığı “Özel Reyhan’da Bir Yıl Nasıl Geçti?” adlı fotoğraf ve video sunumu izleyenlerden yoğun alkış aldı.


        


         Birbirinden orijinal  bölümlerin  yer aldığı programın en renkli bölümlerinden biri de beden eğitimi gösterisi oldu. Hareketli bir müzik eşliğinde yaptıkları jimnastik hareketleriyle izleyenleri coşturmaya devam ettiler.


 İlginç jimnastik gösterileriyle dikkatleri üzerlerine çeken minikler seyircilerin beğenisini kazandı.


                  


        


       Program sonunda sahneye çıkan minikler öğretmenlerinden okuma bayramı hediyelerini aldılar.


 


Program,  hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.