Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai seçim çalışmaları kapsamında dün Ortaca, Üç Hüyük ve Yeşilköy’de temaslarda bulundu.



Yapılan ziyaretlere Belediye Başkan Adayı Osman Fedai’nin yanı sıra parti üyeleri ve meclis aday üyeleri katıldı. Fedai, köy gezilerinde yaptığı konuşmalar da, “Akşehir ve çevresinde yaşanan işsizlik nedeni ile yapılan göçlere değinerek şunları söyledi, ilçemiz 3 dönemdir kimler tarafından yönetildiğini biliyorsunuz,  ilçemiz de bu 3 dönemdir göç eden insan sayısı 20 bin civarında. Peki neden böyle göç verdik, neden insanlarımız Akşehir’i terk etti,  en önemli nedenlerden birisi işsizlik, bugüne kadar iktidarda yer alanlar bu konularda neler yapmıştır” dedi.


Köy gezilerinde D 300 karayoluna da değinen Başkan Fedai şunları söyledi:  “Etrafımızdaki şehirlere söyle bir bakalım. Bu yol üzerinde bulunan tüm şehirler bu yoldan faydalanmaktalar.  Yol kenarlarına turizm canlandırmak adına birçok yerler yapmaktalar. Bizim projelerimiz arasında da Nasreddin Hoca köyü projesi bulunmakta. Bu projemiz de D 300 Yolu kenarına kurulup turizm bölgesi haline getirilecek. Yine bu alanda Akşehir ve yöresine ait ürünler pazarlanacak ve kadınlarımız için istihdam sağlanacaktır, bu alanda yapacağımız çalışmalarımız ilçemiz ve yöresine ekstra değer katacaktır.” dedi.


Yapılan ziyaretler vatandaşlarla yapılan karşılıklı görüş alış verişlerinin ardından sona erdi.