Yaklaşan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Doğrugöz Belediye Başkanı ve MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai seçim çalışmaları kapsamı içerisinde Çakıllarla vatandaşlarla buluştu



Fedai  Çakıllar kasabasında  seçim bürosu açılışına katılarak şunları söyledi. “Yaklaşık 6 ay önce seçim çalışmalarına başladık, o günlerden bu yana Çakıllar Belediye Başkanımız Cevdet Bey ile hep birlikte omuz omuza idik, bugün burada sizlerin göstermiş olduğu yoğun teveccüh bizleri onurlandırmıştır bizlere güç vermiştir” dedi.



MHP Akşehir Belediye Başkan adayı Osman Fedai ve Belediye Meclis üyeleri ile Akşehir İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, 28 Şubat 2014 Cuma akşamı Çakıllar Beldesini ziyaret ettiler. Kasaba girişindeki Çay yüzünde Belediye Başkanı Cevdet Üstündağ ve Meclis üyeleri, belde başkanı Hakan DANIŞMAN ve kalabalık bir halk topluluğuyla karşılanan Osman Fedai ve ekibi, buradan kortej halinde sırayla kahvehaneleri ve işyerlerini ziyaret ederek seçim bürosunun açılacağı alana yürüdü. Uğranılan her kahvehaneden katılımlarla yüzlerce kişiye ulaşan kortej ile birlikte seçim bürosunun açılışı dualarla yapıldı. Daha sonra meydana sığmayan coşkulu kalabalığa hitap eden Osman FEDAİ; “ İlk olarak Çakıllar halkının gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirerek sözlerine başladı. Çakılların ve bölgenin sorunlarını bildiğini,  buraya defalarca asker şenliklerine, düğünlere, davetlere geldiğini söyledi. Tüm bu etkinliklerinizin yapılacağı ve başkanınızın projesini çizdirdiği ancak yeni çıkan büyükşehir yasasından dolayı yapamadığı kültür sanat evinin yapılacağının sözünü verdi. Çalı içi yolunun gölete kadar olan kısmı ile diğer arazi yollarının belli bir kısımlarına asfalt yada kilitli taş döşenecektir. Yine Çakılların ve bölgenin en önemli sayfiye yeri olan Sultan pınarının eksiklikleri tamamlanarak yolu da asfalt veya kilitli taş olacaktır. Çilek üreticimizin yüzünün gülmesi için gerekli soğuk hava ve diğer yatırımların en kısa sürede yapılacağının sözünü verdi.  Ayrıca 15 yıldır belediye başkanı olduğunu ve her zaman halkın içinde olduğunu ifade ederek seçilmesi halinde yine halktan kopmayacağını, halkın ve kasabanızın sorunlarıyla ilgileneceğinin sözünü vererek” konuşmasını tamamladı.


BAŞKAN ÜSTÜNDAĞ; “BAŞKANIMIZ FEDAİ OLACAKTIR”


MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai’nin ardından bir konuşma gerçekleştiren Çakıllar beldesi belde başkanı Cevdet Üstündağ, meydanlığa toplanan vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi. Bugün yine bizi burada yalnız bırakmadınız, geçmişte de bizleri yalnız bırakmayarak bizlerle birlikte oldunuz.  Kasabamızın yine bize sahip çıkacağını biliyor ve sizlere güveniyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.  Çıktığımız bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmamanız bizlere daha da güç verdi dedi.