MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai yaklaşan yerel seçimler kapsamında Adsız Kasabasında seçim çalışmalarında bulundu.


Adsız’da yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Fedai, kasaba halkı tarafından “Başkan Fedai” sloganları ile karşılandı. Adsız Kasabasında bulunan 5 kahvehanede seçim çalışması yapan Başkan Adayı Fedai yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:


 “Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde tüm belediyeleri ve köyleri dolaştık. Sadece Adsız Belediyesi ve Ortaköy Belediyesinde gereken çalışmayı askıya aldık. Bunun nedeni ise iki beldemiz de Ak Parti Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Türkan Başkanım ve Cevat Başkanlarımın adaylık sürecinde netlik kazanmaması idi. Biz buraya Ak Parti’nin adayının açıklanmamasından ötürü gelip buralarda seçim çalışması yapmayı etik bulmadık. Bu yüzden Ak Parti’nin adayı açıklanmasından sonra buralara geldik.  Görüyorum ki kasabanızda bizi kendiniz den biri sayarak kabul ettiniz. Bunun için ekip arkadaşlarım ve kendi adıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben sizden yani içinizden biri olarak size sesleniyorum ; kasabınızın dertleri bizim dertlerimiz olarak  görüyorum.   Adsız kasabamızda görüyorum ki birçok sıkıntılarınız çözüme ulaşmış. Bizim Adsız Kasabamıza ilişkin olarak mera ıslah projemiz olacak. Bu proje ile birlikte hayvanlarınızı otlatabileceğiniz daha ferah alanlara sahip olacaksınız.” Dedi.


 Düzenlenen toplantılar, kasabalılarla yapılan görüş alış verişlerinin ardından sonra  sona erdi.