Televizyon ekranlarında sağlık programı hazırlayıp sunarak bilgi ve birikimlerini paylaşan Op. Dr. Feridun Kunak, bugün Akşehir'de söyleşi gerçekleştirdi



Akşehir Kültür Merkezindeki programa Kunak’ın özellikle kadın hayranları yoğun ilgi gösterdi.


Akşehir Nasreddin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulunun sosyal etkinlikleri kapsamında organize ettiği etkinlikte Televizyon programlarında hazırladığı sağlık köşeleriyle Türkiye çapında sevilen Op. Dr. Feridun Kunak Akşehirlilerle buluştu. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte okul öğrencileri de Efe oyunu gösterisi sundu.


Op. Dr. Feridun Kunak eşofmanla katıldığı etkinlikte Akşehirlilere “sağlıklı yaşam ipuçlarını” paylaşarak, bitkisel kürleri sundu. Kunak özellikler Türkiye’de kahvaltıya önem verilmediğini ama kahvaltının hayatımızdaki en önemli öğün olduğunu belirterek kahvaltı yapılmasının ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti. Türkiye gibi bol güneşli ülkede D vitamini eksikliğine sıkça rastlanıldığına değinen Kunak, D vitaminin sadece güneşte değil, yumurta, peynir, süt yoğurt gibi ürünlerde de sıkça bulunduğundan söz etti.


Op. Dr. Feridun Kunak, programın sonunda katılımcılardan kurayla belirlediği kişileri de muayene etti. Ayrıca Kültür Merkezi Fuaye salonunda etkinlik kapsamında Akşehir Nasreddin Hoca Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin elişlerinden oluşan kermes de düzenlendi.