Akşehir Belediyesi, Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Akşehir Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile Neşet Ertaş Konseri düzenlendi.



Konserde ünlü ustanın türkülerinden örnekler sunulurken konser sonunda çalan hareketli parçalar eşliğinde konsere katılan üniversiteli gençler yerlerinde oturmadı.


Akşehir Belediyesi,  S.Ü. Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve S.Ü. Akşehir Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş’ı anmak amacıyla Akşehir Kültür Merkezi’nde Neşet Ertaş Konseri düzenlendi.


Konsere Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, S.Ü. Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu, MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Öğretim görevlileri, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda Üniversiteli öğrenci katıldı.


Grup solistliğini Dr. Onur Köksal’ı yaptığı ve klavyelerde Serkan Çakan, İlker Özdemir, bağlamada Cüney Başoda’dan oluşan müzik grubu; Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş’ın türkülerinden örnekler sundu.


Zaman zaman türküleri izleyiciyle de söyleyen müzik grubunun konserin sonlarına doğru çaldığı hareketli parçalar eşliğinde konsere katılan gençler oturdukları yerlerde ve salon koridorlarında bol bol oynadılar.



Konser sonunda grubun solistine ve müzisyenlere Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, S.Ü. Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu tarafından plaket verildi.