Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği Mevlid-i Nebi programı, büyük beğeni topladı.





Akşehir Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulu’nun, Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa; Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkan Vekili İsmail Hakkı Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.





Okul Müdürü Hasan Kütükcü’nün açış konuşmasından sonra program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Peygamberimizin hayatını anlatan şiirler, hafızlığını başarı ile tamamlayan öğrencilerin ödüllendirilmesi, ilahi dinletisi, peygamberler ile ilgili geçen ayetlerin hafızlık sınıfı öğrenciler tarafından tilaveti ve mealleri, “Asrı Saadette Çocuk olmak” adlı piyes sunuldu.





Okul Aile Birliği Başkanı Umut Doğan; “Okulumuzda yürütülen Hafızlık Projesi ile öğrencilerimiz hafız olma yolunda hızla ilerlemekte. Hafızlığını tamamlayan bir kısım öğrencimiz ise bugün maddi ödüllerini aldılar. Başta ben olmak üzere gönüllere dokunduğunu hissettiğimiz bu programa emek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.





Program, kapanış duası ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.