7 Haziran seçimleri için partilerin milletvekili aday listelerini YSK’na vermelerinden sonra ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.


Millet Partisi 7 Haziran seçimleri için 81 ili kapsayan milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna teslim etti. Hemşerimiz Muharrem Yakın, Konya Seçim Çevresinde ikinci sırada yer aldı.


            Millet Partisi Konya listesinde toplumun hemen her kesiminden isimler bulunuyor;


            Millet Partisi Konya listesinde yer alan isimler ve meslekleri şöyle : 1.Ahmet Kara (Mimar mühendis), 2.Muharrem Yakın(Eğitimci), 3.Mehmet Ali Küçükgüzel (Eğitimci-İşletmeci), 4.Orhan Polat (İş Adamı), 5. Havva Erdoğan (Ev hanımı), 6.Perihan Mısral (Ev hanımı), 7.Mustafa Korkmaz (Avukat), 8.İbrahim Demirtaş (Ozan- Aşık), 9.Celal Toklu (Siyasal Bilimci-Şair), 10 Mustafa Yıldız (Eğitimci) 11.Abdullah Nacir (Eğitimci), 12.Ahmet Şahap (Eti Seydişehir Emeklisi), 13.Emin Gürsoy  (Hafız - Emekli Kurs Hocası), 14.Mustafa İnce (Emekli)


            Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali ve Eski Devlet Bakanlarından Prof. Abdülhaluk Çay’ın ise adaylıkları Ankara’dan.


 


        normal;mso-bidi-font-weight:bold">Edibali yurt gezilerine başladı


 


            Bu arada Oğuzların Kayı Boyundan Şeyh Edebalı Torunu Aykut Edibali, Türk Milletinin varlık ve beka davasını anlatmak için yurt gezilerine başlama kararı aldığını açıkladı. Antalya’da vatandaşlarla buluşan ve çeşitli temaslarda bulunan Edibali, çeşitli televizyon programlarının konuğu oluyor. Edibali, Cuma günü akşam saat 10.00 sularında VTV televizyonunun konuğu olacak.


            Edibali’nin programına aldığı iller içerisinde Konya da bulunuyor ve Edibali’nin 21 Nisan’dan itibaren Konya’da bir dizi temaslarda bulunacağı açıklandı.