Millet Partisi Akşehir İlçe Başkanı Muharrem Yakın, dün gazetemizi ziyaret ederek Pervasız’ın 66.Kuruluş Yıldönümü’nü kutladı.

Bu yıl 19 Mayıs’ın tarih olarak Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ziyaretini 4 gün erkene aldığını belirten Yakın, gazetemiz çalışanlarına ikram ettiği baklavayı yerken yaptığımız sohbette, 19 Mayıs’ın iki nedenle önemli bir tarih olduğunu söyledi.



Muharrem Yakın sözlerine şöyle devam etti: ‘’Atatürk’ün Samsun’a çıktığı tarihte çıkmaya başlayan Pervasız Gazetesi ve özgür basın hepimiz için çok önemli. Nasıl ki matematikte bir tek veri yanlış olduğunda, diğer tüm veriler ve yöntemler doğru olsa da sonuç yanlış olursa, basın özgürlüğü de böyledir ve basının tek amacı olmalıdır; o da bu milletten yana olmaktır.’’



Partisinin 49 ilde örgütlenmiş olmasına rağmen önlerine engeller çıktığını belirten Yakın, ‘’ Ülkemizin tarım alanlarının yok olması, fabrikaların satılması gibi sorunlarının yanında, çok önemli bir de Kıbrıs sorunumuz var. Bunların tamamının çözülmesini diliyor, ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ diyoruz.’’ dedi.



Muharrem Yakın’ın şahsında Millet Partisi Akşehir İlçe Teşkilatı’na, özgür basına verdikleri önem ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.