Akşehir MHP İlçe Teşkilatı dün 3.’nü gerçekleştirdiği istişare toplantısını Doğrugöz Kültür ve Sanat Evinde gerçekleştirdi.


Yapılan toplantıya MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Alper Gedik, Akşehir İlçe Teşkilat Başkanı Zekeriya Kanat, MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, Çakıllar Belediye Başkanı Cevdet Üstündağ, partinin yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.


Yapılan toplantıda ilk konuşmayı Konya MHP İl Başkanı Tarık Taşçı yaptı. Taşçı, yaptığı konuşmada gündeme ilişkin konulara değinerek, tek çarenin MHP olduğunu vurguladı. Başkan Taşçı konuşmasında yerel seçimlerde MHP’nin bir patlama yapacağını da vurgulayarak köy, belde ve mahalle temsilcilerinden yoğun olarak çalışmasını istedi.


Konya MHP İl Başkanı Tarık Taşçı’dan sonra konuşan Akşehir MHP Belediye Başkan Adayı Osman Fedai konuşmada,  yerel seçim çalışmalarını değerlendirerek şunları kaydetti: “uzunca bir dönemden bu yana yerel seçim çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızı ayrımcılık yapmadan kucaklıyoruz. Yaklaşık 2,5 aydan bu yana yaptığımız saha çalışmalarında gördüğümüz teveccüh ve ilgi bizleri çok onure etti. Bugün de burada sizlerin de görüşlerini ve yaptığımız çalışmaları değerlendirmeye alacağız. Seçim koordinasyon kurulumuz şu ana kadar yaptıklarımızı sizlere anlatacak” dedi.


Toplantı karşılıklı görüş alışverişinden sonra sona erdi.