Yapılan değişikliğin, Belediye Başkan Vekili Çakır Buğra imzalı üst yazıyla Meclis üyelerine duyurulduğu toplantı, her ay olduğu gibi geçmiş tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayacak. Belediye birimlerinden 5 müdürlüğe ait tekliflerin görüşüleceği toplantı gündemi, 9 maddeden oluşuyor.

Buna göre; Çakıllar ve Ortaköy Mahallelerinde bulunan bazı taşınmazlardaki belediye hisselerinin satışı ile Kuşçu Mahallesi’nde bulunan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca kamulaştırma kararı alınan, Akşehir Belediyesi’ne ait taşınmazın Büyükşehir’e devrine dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait teklifler, 3 madde kapsamında görüşülecek.

Diğer gündem maddeleri ise şu tekliflerden oluşuyor:

*Yarenler Mahallesi’nde bulunan bir taşınmaz için uygulama imar planı değişikliğine dair, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Altuntaş, Kozağaç ve Söğütlü Mahallelerinde, Kadastro ekipleriyle birlikte görev yapmak üzere bilirkişinin seçilmesine dair, yine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Akşehir Belediyesi’nde memur olarak görev yapan personelden; öğrenim durumlarına göre sınıfı, unvanı, derecesi ve adedi gösterilen kadroların iptal ve ihdasına dair, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ait teklif.

*Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Akşehir Belediyesi’ne devri yapılan iş makinesinin kabul edilmesi ve devir iş ve işlemlerinin yürütülmesi ile belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 karla mücadele aracının alımı ve devir iş ve işlemlerinin yürütülmesi için Destek Hizmetleri Müdür Vekili Ebubekir Akbulut’a yetki verilmesine dair, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait teklifler.

*Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşebilen atıkların geri kazanılması amacıyla geliştirilen Atma Tıkla Projesi’nin hayata geçirilmesine dair, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait teklif.