İYİ Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.





Osman Fedai’nin açıklaması şöyle:





‘’DEĞERLİ AKŞEHİRLİ HEMŞEHRİLERİM..





Ülkemizde yapılacak yerel seçim çalışmaları devam etmekte olup, Şehrimiz Akşehir de bilindiği gibi bu çalışmaların içindedir.Geçtiğimiz dönemde yapılan yerel seçimlerde, başta CHP’li seçmenlerimiz olmak üzere şahsıma gösterilen teveccühten dolayı, şehrimizde temsil edilen tüm diğer partili partisiz kardeşlerime bu vesileyle tekrar TEŞEKKÜR EDERİM.





Malum seçimi az bir farkla kaybetmemizle birlikte Akşehir’imizin KOCAMAN BİR BEŞ SENESİNİN BOŞA GİTTİĞİNİ hepimiz gördük, yaşadık. Kader benim tekrar bu yola çıkmamı, Akşehir’e hizmet etmemi nasip etti. Bununla birlikte yeni oluşum içinde Akşehirimizi seven her partiden arkadaşlarımızla bir araya gelerek AKŞEHİR’e, AK-ŞEHRİMİZE hizmet kararı aldık.





Bugün yüzümüzün akı ve geçmişte 15 yıl Belediye Başkanlığımda kazandığım tecrübelerle,değerli arkadaşlarımızla yola çıkmış bulunmaktayız. Akşehir in eksiklerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Oluşturduğumuz Meclis Üyelerimizle bu sorunların üstesinden gelmek için; Akşehirli partili, partisiz tüm hemşehrilerimizin destekleri ile inşallah bu göreve talibiz.





Arkadaşlarımla birlikte bu görevi bize verirseniz, Akşehir’de; KAYIRMADAN, AYIRMADAN herkesi kucaklayarak çalışma sözü veriyorum, veriyoruz!!!!!





Selam ve saygılarımla.’’