Akşehir’in tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan;‘Bir Partinin’, ‘Bir İşadamının’ adayı olduğu söylemlerinin, kasıtlı çıkarılan dedikodular olduğunu söyledi.





Seçmenlerin sorularını, sosyal medya hesaplarından bizzat kendisinin cevapladığını belirten Mustafa Doğan, şu açıklamada bulundu: ‘’Hakkımda, birilerinin adayı olduğum şeklinde asılsız ve mesnetsiz dedikodu yapılıyor. Bu tür söylemlerin kasıtlı olarak çıkarıldığını düşünüyorum. Partili adaylara baktığımızda; toplumda kimi adayı beğenmiyor, kimi partiyi beğenmiyor, kimi de teşkilatı beğenmiyor. Yenilik ve değişiklik isteyen kararsız seçmenlerden, tarafsız ve bağımsız bir belediye başkanının zorunluluk halini aldığını söyleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. İşte bu dedikodular, bu düşüncede olan tarafsız kitlenin yönelimini etkilemeye yönelik iftiralardır.”





Zor olanın tarafsız ve bağımsız bir belediye başkanının Akşehir’i yönetmesi değil, önyargıyı yıkmak olduğunu söyleyen Doğan, kendisiyle ilgili olarak da şu bilgileri paylaştı: “On bir yılın üzerinde çalıştığım Akşehir Ticaret Borsası’nın bir kamu kurumu olması ve Belediyelerle birçok yönden aynı işleyişe sahip olması, ayrıca kalite sistemleri konusundaki uzmanlık ve birikimimle, bu işin de hakkını vereceğim. Amatör ruhla, hizmet aşkıyla ve çok çalışarak, aşılmaz denilen zorlukların üstesinden geleceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.“