İYİ Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai, seçim çalışmaları kapsamında Karabulut Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.









Karabulut insanının sıkıntılarını dinleyen ve çözümün kendilerinde olduğunu söyleyen Osman Fedai, vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:





‘’Ben ve ekibim Karabulut Mahallesinin ve bu bölgenin sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunları bugüne kadar çözmeyenler hatta çözme teşebbüsünde bile bulunmayanlar, bugün kalkıp sıkıntıları çözeceğiz diyorlar. İnsana sormazlar mı, ‘’Bunca senedir neredeydiniz?’’ diye. Bölgenin öncelikli sorunu Kıyı Kenar Çizgisi idi. Biz bu sıkıntıyı Meclis kürsüsü başta olmak üzere çeşitli mecralarda dile getirdik. Peki 15 yıldır seçilenler ne yaptılar? Bir kere Meclis gündemine mi taşımışlar, bir kere olsun sizin sıkıntılarınızla mı uğraşmışlar? Bu gün mahalleleri saymıyorum, Akşehir merkezinde bile sorunlar yumak haline gelmiştir.







Karabulut Mahallemizde bulunan dereden kokuların geldiğini biliyoruz. Belediye Başkanı olmam halinde bu sıkıntıyı öncelikli olarak çözeceğim. Dereyi ıslah edip kokunun vermiş olduğu muzdaripliği halletmiş olacağız. Bunun yanı sıra bölgemizin öncelikli sıkıntısı olan Kıyı Kenar Çizgisi hattında kalan arazi sahiplerinin mağdur olmaması için de çözümler ürettik. Bunlar üzerinde yoğun olarak çalışacağız.’’





‘’Cevabı sandıkta verin!’’





Tarımda yaşanan problemlere de değinen Belediye Başkan Adayı Osman Fedai; ‘’Tarımın geldiği noktayı uzun uzun anlatmama gerek yok. Sizler tarımla uğraşanlar, ülkenin ne hale getirildiğini görmektesiniz. İnsanlar bağına bahçesine gidemez oldular. Üretici ve çiftçinin girdi fiyatları yükseldi de yükseldi. Tarlalarınıza gübre atamaz hale geldiniz. Bunların bir cevabı olmalı. Ben sizlerin bu cevabı sandıkta vereceğinizden eminim.’’ diyerek sandığı adres gösterdi.