Kaymakam Mehmet Türk; Karabulut Mahallesinde, Yunak-Akşehir güzergahında yol kontrolü yapan Jandarma ekiplerini denetledi ve sürücülerle sohbet etti.





İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından,yol güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen uygulamayı denetleyen Kaymakam Türk sürücülere, trafik kurallarına uymanın önemini anlattı. Görevli personele önceliğin can güvenlikleri olduğunu hatırlatan Türk, uygulama noktasındaki eksikliklerin giderilmesini ve denetimlerin sıkı bir şekilde devam etmesini istedi.





Güvenlik güçlerine destek olmak ve denetlemek için yanlarına gittiğini belirten Kaymakam Türk;"Güvenlik güçlerimiz, halkımızın huzur ve güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışmaktadırlar. İlçemizin giriş ve çıkışlarında kurulan güvenlik noktalarında, polis ve jandarmamız her zaman görev başında. Amacımız hem ilçemizin, hem de bölgemizin güvenliğini sağlamak. Halkımızın huzurunu temin etmek. Bu ve benzeri uygulamalarda görev alan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi.





Türk, huzuru ve kamu düzenini sürdürmek amacıyla bu tür uygulamalara devam edileceğini sözlerine ekledi.