Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı etkinlikleri kapsamında Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nca etkinlikler aralıksız sürdürülüyor.


Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nca, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yeni doğan çocukla hediye verildi.


            Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Uslu, Akşehir Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen 2 bebeğe değişik hediyeler verdi.


            Uslu, Jandarma teşkilatının 175. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Akşehir Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen bebeklere, üzerinde jandarma yazılı kıyafet hediye etti. 14 Haziran’da çocukların ailelerini hastanede ve evlerinde ziyaret eden Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yzb. Uslu, ailelerle bir süre sohbet ederek sevinç ve mutluluklarını paylaştı.


            Uslu, Emniyet, asayiş, huzur ve güvenliğin temsilcisi olan jandarma teşkilatının her zaman halkın hizmetinde olduğunu ifade ederek, “Jandarma teşkilatımızın 175’inci kuruluş yılı münasebetiyle, bizler 14 Haziran’da yeni doğan bebeklerin alileriyle birlikte bu mutluluğu paylaşmak istedik, ailelerin mutluluğunu hep beraber paylaşmak için buradayız.”dedi.