Aksev-Akyem-Helsan 1.Ege Bölgesi Konya Günleri Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine ortak katılarak büyük övgü topladı


AKSEV’in İzmir’deki festival günlerinde düzenlediği etkinlik ses getirdi. Vakıftan yapılan açıklamada, “İzmir’de yapılan  ‘1.Ege Bölgesi Konya Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ fuarına AKSEV, AKYEM ve HELSAN olarak Akşehir ve Nasreddin Hoca’yı en iyi şekilde tanıtmanın gururunu yaşamaktayız” ifadelerine yer verildi.


Yapılan açıklamada: “Yapılan fuarda  standımız katılımcılardan büyük övgü alması bizleri onurlandırdı. Tamamen Akşehir’de üretilen ürünlerin tanıtımını en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Yapılan bu fuarda katılımcılar ve ziyaretçilerden almış olduğumuz övgüler Vakfımız ve Firmalarımız  adına bizleri sevindirdi.


Başta bu etkinliğe katılmamızda bizlere destek olan güç veren şehrimizin güzide kuruluşları Akyem ve Helsan’a ayrıca Konfed Genel Başkanı Mehmet Aydoğan beye, bizleri fuarda  yalnız bırakmayan Akşehirli tüm hemşerilerimize standımızı ziyaret edip bizleri onurlandırdıkları için vakfımız  adına teşekkür eder saygılar sunarız”