Akşehir’de yayın hayatını sürdüren İstasyon Gazetesi düzenlediği bir yemek ile 12. Yaşını kutladı.


İstasyon Gazetesi tarafından verilen yemeğe Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti, CHP, MHP Akşehir Belediye Başkan Adayları ve İlçe Bakanları, Yerel ve ulusal medya temsilcileri, İstasyon Gazetesi personeli ile yazarları katıldı.


Gecede bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, yerel basının günümüzde e kadar zor ayakta durabildiğine değinerek, her kurum ve bireyin yerel basına destek olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Oğul, kendi döneminde yerel basına destek olmak için çaba sarf ettiklerini ve bundan sonrada bu desteğin sürmesini beklediklerini ifade ederek İstasyon Gazetesi’nin 12. Yaş gününü kutlayarak nice yıllara erişmesini temenni etti.


Yapılan konuşmaların ardından İstasyon Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Keziban Doğan Gün tarafından Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a yerel basına olan destekleri için bir plaket verilirken, gazetenin 12. Yaş günü pastası da Başkan Abdülkadir Oğul ve siyasi partilerin belediye başkan adayları tarafından birlikte kesildi.