Şube, kurum ve okul müdürleri ile muhtarların katıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu başkanlığında yapıldı.

Dün Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Köseoğlu yaptığı açış konuşmasında; “Bulunduğumuz noktadan daha ileriye, daha üst seviyeye ulaşmak için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bu çabada velilerin, okul aile birliği başkanlarının ve öğretmenlerin payı büyüktür. Donanımlı ve daha bilinçli bireyler yetiştirmek için hep birlikte çalışacağız.” dedi.



            Toplantıda, 2017/2018 Eğitim Öğretim yılında belirli gün ve haftalar kapsamında ilçe genelinde program  hazırlayan okullara plaketleri  verildi. Ayrıca çeşitli projelerde görev alan, farklı projelerin yapılmasında emek ve katkı sağlayan, farkındalık oluşturan, üstün gayret ve emek harcayan öğretmenlere de İl Milli Eğitim Müdürü imzalı teşekkür belgeleri takdim edildi.



Toplantı, Şube Müdürleri’nin kendi alanları ile ilgili gördükleri eksiklikleri ve yapılması gerekenleri aktarmasıyla sona erdi.