Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Adab-ı Muaşeret Kuralları” ile ilgili etkinlik yapıldı.


Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Ali Tanrıöver ve Güler Deniz tarafından okul konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere akademik bilginin yanında özlenen kültür ve değerleri de kazanmaları için doğru inanç, doğru bilgi, doğru davranış, arkadaş edinme, konuşma ve yeme içme adabı, anne, baba ve büyüklere saygı gibi toplumu yakından ilgilendiren konularla ilgili bilgiler verildi.


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel: “ Adab-ı Muaşeret Eğitimi sayesinde öğrencilerimizin kişisel gelişimine büyük bir katkı sağlandı. Program öncesi yaptığı konuşmada okul müdürümüz Salim Bozkurt’un da belirttiği gibi okulda sadece öğrencileri akademik yönden başarılı bireyler olarak yetiştirmenin yeterli olmadığını, öğrencilere manevi yönden de eğitim vererek topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.” açıklamalarında bulundu.


Okul Aile Birliği Başkanı Hakan İçel, yaptıkları etkinlikten dolayı okul müdürü Salim Bozkurt’a ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.