Ramazan ayının başlaması vesilesiyle Vakıf yönetimi tarafından paylaşılan ve halihazırda 100 öğrenciye burs vermeye devam edildiği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Öncelikle, mübarek üç aylarımızın sonuncusu olan Ramazan-ı Şerifinizi Vakfımız adına kutlar, tüm Müslüman alemine hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederiz.

2016 yılından bu yana Türkiye’nin dört bir tarafında üniversitede okuyan Akşehirli öğrencilere burs vererek destek olmaya çalışan Nasreddin Hoca Tanıtım Kültür Vakfı, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde de toplamda 100 öğrenciye burs vermeye devam etmektedir.  Şimdiye kadar destek olan, çorbada az-çok tuzu bulunan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu mübarek Ramazan ayı içerisinde sizler de Akşehirli bir öğrencimizin eğitim hayatına dokunabilir, katkıda bulunabilirsiniz. Vereceğiniz fitre ve zekatlarla bir öğrencinin tebessümünü kazanabilir, bir ihtiyacına merhem olabilirsiniz.

Kafanıza takılabilecek her soruda Vakfımıza başvurabilir, bizlerle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Zekat ve fitreleriniz ile ilgili Vakfımız banka hesabı aşağıdaki gibidir:

Nasreddin Hoca Tanıtım Kültür Eğitim Vakfı

Ziraat Bankası Akşehir Şubesi

TR52 0001 0001 7077 3005 9350 01

Mübarek Ramazan ayının şehrimize ve ülkemize sağlık ve bereket getirmesi dileğiyle.”