Final Dershanesi birisi ortaokul, birisi lise olmak üzere iki özel okula dönüşüyor.


Akşehir Final Dergisi Dershaneleri Yöneticisi Mehmet Ateş, Akşehir’deki dershanelerinin önümüzdeki yıl özel ortaokul ve özel liseye dönüşeceğini söyledi.


Dün ilçemizdeki basın mensupları ile Akşehir Güvendik Sofrası’nda kahvaltıda buluşan Akşehir Final Dergisi Dershaneleri Yöneticisi Mehmet Ateş, dershane müdürleri Mevlüt Derin ve Sadık Eren dershanelerinin Anıt Meydanı’ndaki şubelerinin liseye, Garanti Bankası’nın yanındaki şubesinin ise ortaokula dönüşeceğini söyledi. Final Dergisi Dershaneleri’nin tüm şubeleri olarak, dönüşüm kararı aldıklarını ifade eden Ateş, “Dershanelerin dönüşüm sürecini kamuoyundan takip ettiniz. Biz de Final Dergisi Dershaneleri olarak artık Final Liseleri ve Ortaokulları’na dönüşüyoruz. Final Liseleri ve Ortaokulları “Hiçbir başarı tesadüf değildir” ilkesiyle yola çıkan başarılı, coşkulu ve özverili bir kadronun yeni adımı 35 yıllık başarı yolculuğunun yepyeni etabı, küçük bir Anadolu ilinde yakılıp bütün ülkeyi aydınlatan ışığın yeni huzmeleridir. Bu adımla başlayan yeni yolculuğumuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eğitim sürecinde yeni ufuklar açacak, ülkemizin her köşesinde yeni meşaleler yakacaktır. Final kadrosu dünü aşmak, çıtayı daha yukarılara taşımak konusunda kararlıdır. Final liseleri ve ortaokulları ülkemize, gençliğimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun." dedi.


 2015-2016 öğretim yılından itibaren Final Lisesi ve Final Ortaokulu olarak Akşehir’de hizmet vereceklerini belirten Ateş, kaliteli eğitim çıtasını ilçede yükselteceklerini sözlerine ekledi.