15 yıldan bu yana Doğrugöz Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim nedeni ile Akşehir MHP Belediye Başkanı Adayı olan Osman Fedai bir internet sitesinden yayımlanan resimle ilgili Akşehir Cumhuriyet savcılığına suç duyurunsun da bulundu.


Bir internet sitesinde yayımlanan resimde MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı olan Fedai MHP amblemini kaldırılarak yerine Ak Parti ambleminin koymasına sitem etti.


 Başkan Fedai,  konuya İlişkin yaptığı açıklamada,  “bir internet sitesinde yayımlanan resimde MHP amblemi kaldırılarak yerine Ak Parti ambleminin konulması beni ve ekip arkadaşlarımı hayrete düşürmüştür. Konu ile ilgi aday olduğum günden bu yana temiz siyaset anlayışı ile yola çıktık ve bu siyasetimizden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz de. Bazı kişiler hakkımız da karalama kampanyasına girmek isteyebilirler, halkımız bu tür kampanyalara itibar etmemelidir” dedi.


FEDAİ; “ SANAYİYİ  D 300 KARAYOLUNUN  KENARINA ÇEKECEĞİZ”


MHP Akşehir Belediye Başkan Adayı Osman Fedai,  30 Mart yerel seçimler kapsamında dün bir davet üzerine tekrar Akşehir Sanayi esnafı ile bir araya geldi.


Sanayi sitesinde yaptığı görüşmeler üzerine bir açıklama kaydeden, Başkan Fedai yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Yerel seçimler kapsamı nedeni ile bizlere kucak açan sanayi esnafımıza minnettarız. Seçim çalışmaları için birden fazla geldiğimiz Akşehir sanayimizde çeşitli sıkıntıları ele aldık.  Bunlar içinde çeşitli projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalar içerisinde  Akşehir sanayimizin   bloklar halinde  D 300 karayolu kenarına  taşınması fikri oluştu, MHP iktidarı döneminde   Akşehir sanayisini  D 300 karayolu üzerine çekeceğiz” dedi.