Konya il merkezi ile Akşehir ve Ereğli’de hizmet veren ağız ve diş sağlığı tesislerini değerlendirme toplantısı Konya’da yapıldı.





Toplantının açılış konuşmasını, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç yaptı. Koç konuşmasında;“Bizler hizmeti sağlarken vatandaş ve çalışan memnuniyetine önem vererek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Geçmiş yıllarda sadece diş çekimi ve dolgu tedavisi yapılabilen merkezlerimizde artıkimplant tedavisi de dahil en modern tıbbi müdahaleleri gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımıza evde sağlık, ameliyathane gibi katma değeri yüksek hizmetleri de başarı ile sunmaktayız.” dedi.





Hastane idarecilerinin hem çalışanları hem de hastaneden hizmet alan vatandaşları ‘nasıl memnun ederiz’ düşüncesi ile hareket etmesi gerektiğini belirten Koç;“İdarecilik, rutini devam ettirmek değildir. İdareciler, kendi kurumlarının vizyonunu ve hedeflerini ortaya koymalı ve sorun çıktığı zaman o sorunu en pratik ve verimli şekilde çözerek yoluna devam etmelidir.’’ ifadelerini kullandı.





Yapılan sunumda Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kıyaslamalı olarak değerlendirildi. Ardından da Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi detaylı olarak karşılaştırıldı.





Tüm hizmet başkanlarının ve başkan yardımcılarının da katıldığı toplantının sonunda, hastane başhekimleri ve müdürleri de interaktif bir şekilde söz alarak düşüncelerini dile getirdiler.