Geçtiğimiz gün CHP’li kadınlardan oluşan 20 kişilik bir gurup Çakıllar mahalle sakinlerini ve Çakıllar pazarını gezerek 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli seçimlerde CHP’nin adayı Lutfi Çelebi’ye destek istediler.


Aynı günün akşamı da Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi beraberindeki kalabalık bir partili gurubu ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Çakılları ziyaret etti.

Çakıllar yukarı ve aşağı mahallelerdeki kahvehanelerde belde halkına seslenen Çelebi şunları söyledi:

“Çakıllar’da yaşayan insanlara sorulmadan büyükşehir yasası çıkarıldı ve koskoca belde mahalleye dönüştürüldü. Durum böyle olunca  Çakıllar’ın sorunlarını çözmek görevi de öncelikle Akşehir Belediyesine verilmiş oldu.Çakıllar’a daha önce de gelmiş ve sorunlarınızı almıştık. Şimdi bu sorunlarınıza çözüm önerileriyle geldik. Hayalci olmayan, akılcı projelerimizle Çalıllar’ı her bakımdan gelişmiş, güzel örnek bir mahalle haline getireceğiz. Çakıllar’la ilgili bazı önemli projelerimizi sizlerle paylaştıktan ve görüşlerinizi aldıktan sonra gerçekleştireceğiz. Ancak sizler için hazırladığımız bu projelerimizi gerçekleştirebilmek için sizlerin desteği gerekiyor. 30 Mart 2014 te bu desteği vereceğinizden eminim. “