Cumhuriyet Halk Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Lutfi Çelebi 30 Mart 2014 te yapılacak yerel yönetim seçimleri gezi programı çerçevesinde Akşehir merkez, mahalle, köy ve belde gezilerine devam ediyor.


Geçtiğimiz gün Çakıllar’ı ziyaret eden Çelebi beraberinde belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık bir partili gurubuyla Yeşilköy, Ortaca ve Üçhüyük’ü ziyaret etti.


                Büyükşehir Belediye yasası uygulamasıyla köy statüsünden çıkarılarak mahalleye dönüştürülen yerleşim birimlerinden Yeşilköy, Ortaca ve Üçhüyük’ü ziyaret eden Çelebi buralardaki vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Sizlerin sorunlarınızı 05 Aralık 2013 de yaptığımız ziyaretlerde almıştık. Şimdi bu sorunlara ürettiğimiz çözümleri sizlerle paylaşmaya geldik. Birileri gibi ben yaptım oldu mantığıyla değil sizlerin de görüşünüzü almak suretiyle çözüm projelerimize son şeklini vermek istiyoruz. Buraya bunun için geldik. Bunları gerçekleştirebilmek için oylarınıza talibim.’’


                Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan ve çözüm önerileri büyük beğeni kazanan Çelebi ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini, halkın desteğinin her geçen gün artığını bu durumun  memnuniyet verici olduğunu, 31 Mart 2014 te Akşehir’e beyaz, tertemiz bir sayfa açacaklarını, Akşehir’liyi yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını da sözlerine ekledi.